Picture
A villástargoncák elengedhetetlen részei a nagy építkezési munkáknak. Segítségükkel egyszerűen és könnyedén mozgathatod azokat a dolgokat, melyek egyébként túl nehezek lennének. A kapható villástargoncák közül a Toyoták messze a legjobbnak tartják.Sok féle Toyota villástargonca modell és típus áll rendelkezésre. Ezek közé tartoznak a pneumatikus, elektromos és párna gumi fajták. Hogy eldöntsd, melyik targonca felel meg leginkább a munkádhoz, végezned kell egy kis kutatást, de biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat kapod, ha Toyotát választasz.

This is your new blog post. Click here and start typing, or drag in elements from the top bar.
 
Picture
1929-től 2007-ig, amikor az 500000-ik villástargonca lejött a gyártószalagról, a Linde a villástargoncák piacának vezetőjeként volt ismert, a kiváló kormányozhatósággal, az energiahatékonysággal és ergonómiával, hogy csökkentse a sofőr fáradékonyságát és a szerviz költségeket.A karbantartási költségek több okból is alacsonyabbak a Lindenél. Páratlan minőség szabvány, alkatrészek, melyek védve vannak az időjárás okozta károsodásoktól, nincs alkotó rész az akkumulátor alatt és egy csuklós hely rendszer biztosítja a könnyű hozzáférést az alkotó részekhez. A Linde targoncák rendelkeznek diagnosztikai szoftverrel és 220 kereskedővel az Egyesült Államokban.

 
Picture
A Toyota küldetése az, hogy minden ügyfél számára elsődleges választás legyen az anyagmozgatás területén. Célja az, hogy  Toyota targoncák ügyfelei minden szempontól elégedettnek, és gyümölcsözőnek tekintsék a Toyota-val létesített üzleti kapcsolatot. Számukra a csapatmunka, és a kölcsönös tisztelet létfontosságú.

A Toyota elkötelezett az ügyfelei irányában. Céljuk az, hogy ügyfeleik úgy tekintsenek a vállalatra, mint megbízható, elismert partner- egyértelműen az elsődleges választás.

 
Ha nagyobb céggel rendelkezik vagy akár bevásárló központja van, biztos szüksége lessz targoncákra is. A mascuson jó pénzért minőségi új és használt targoncákat találhat meg.

http://www.mascus.hu/Anyagmozgatas/Hasznalt-Targoncak,search.html
 
Picture
A Mascus használatának előnyei használt anyagmozgató gépek vásárlásakor.

A Mascus rengeteg lehetőséget kínál azoknak, akik használt anyagmozgatógépet akarnak eladni vagy vásárolni. Ha mindről szeretne információt kapni, akkor először regisztrálnia kell. A regisztráció könnyű és ingyenes. A regisztrált felhasználók feladhatnak hirdetéseket, nyomon követhetik azokat a hirdetéseket, amelyek érdeklik őket, létrehozhatják és bővíthetik kedvenc hirdetéseik listáját

A Mascus honlapon a következő anyagmozgató gépeket találhatja meg:

- Targoncák
- Terminál targoncák
- Konténerszállítók
- Tartozékok anyagmozgató gépek számára


Mascus információk, érdekességek

Izsák Ferenc
Portal Manager

E-mail: [email protected] / Mobil: +36 20 940 1917
Skype: ferizsak


Horváth Henrietta
Médiatanácsadó / Media Adviser

E-mail: [email protected] / Tel: +36 (46) 502 900/3836
Fax: +36 (46) 508 243